Segélyhívó telefonok » Vezetékes SOS telefonok

SOS vezetékes telefon PT-50

Leírás

 

Az otthonápolást és az idősgondozást segítő segélyhívó eszközök nagy része csupán a vészhelyzet jelzésére alkalmasak, vagy csak a diszpécserközponttal lehet beszélni. Ezek az eszközök csak ez egyirányú kommunikációt tesznek lehetővé.

A házi ápolás során felmerülő helyzetekben hatalmas segítséget jelent a kétirányú kommunikáció, hiszen így könnyebb a helyes diagnózist felállítani, illetve a segítség megérkezéséig meg lehet nyugtatni a vészhelyzetbe került személyt.

SOS Telefon jóval többet jelent, mint egy hétköznapi telefon. Teljes értékű készülék, ami egy komoly vészhívó funkcióval van ellátva.

Működése egyszerű: Az SOS jeladó közepén található figyelemfelkeltő piros gomb, aminek a megnyomásával egyszerűen és gyorsan indítható segélykérés.

Ezután az SOS Telefon hangos szirénázással és villogással jelzi a segélyhívást, valamint megkezdődik az előre beprogramozott telefonszámok körkörös tárcsázása, egészen addig, amíg valamelyik számot fel nem veszik. Így garantálható a biztos segítség egy esetleges vészhelyzet esetén.

Az otthoni gondozás speciális elvárásaira tervezett készülék az alábbi funkciókkal segíti az idős és beteg emberek biztonságos mindennapjait:

házi betegápolás

3 előre beprogramozható sürgősségi telefonszám
Vészhelyzet esetére 3 különböző telefonszámot lehet az SOS Telefonbabeprogramozni. Ez lehet orvos, gondozó, mentő, szomszéd, családtag, stb. Gyorshívó funkció

otthonápolás

Új! vízhatlan, távirányító SOS gomb 
A csuklóra rögzíthető vagy nyakba akasztható rádió távvezérlésű SOS jeladó vízálló, éjjel-nappal viselhető akár még zuhanyozás és fürdés közben is.

SOS telefon gomb

Nagyméretű, gombok a könnyű tárcsázáshoz
Akár még szemüveg nélkül is minden nyomógombot kényelmesen el lehet olvasni.

Segélyhívás

Megvilágított billentyűzet és nagyméretű kijelző
Sötétben is könnyen és egyszerűen kezelhető a telefon.

SOS telefon nagyothallóknak

Figyelemfelkeltő LED villogás bejövő híváskor
A piros LED a csörgés időtartama alatt folyamatosan villog, így a nagyothallók is biztosan észreveszik a bejövő hívásokat.

SOS Telefon nagyotthallóknak

Jól hallható kézi beszélő, kihangosító funkció
Az SOS Telefon kézi beszélőjén beállítható a hangerő, akár +40dB hangerősséggel lehet hallani a vonal másik oldalán lévő személyt. A kihangosítón keresztül a segélykérő, akár 3-4 méter távolságból is jól hallható.

nagyotthallók

Extra hangos csörgés nagyothallók számára, akár +90dB!
A szabályzó kapcsolót maximális hangerőre állítva a telefon +90dB hangerőn képes csörögni. A hallássérültek számára készített hangosító gyorsgombbal további +40 dB-lel lehet növelni a kihangosító hangerejét.

  • Hallókészülékkel is használható
  • Híváslista az utolsó 64 telefonszámhoz
  • Hívásidő mérése
  • Áramkimaradás esetén is működőképes

39 990 Ft
39 990 Ft
(Bruttó)
* Az itt található információk a Egiporaz.hu és gyártó által megadott adatok. A Egiporaz.hu és gyártó a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!2011
09/29
Ellopták az autójukat - Tények riport »
2011
02/07
Saturnus felajánlás a Családőr Egyesület részére »
2010
12/13
Eltünt, de megkerült... »
2010
12/02
Karácsonyi akciónk folytatódik »
2010
11/12
Megújul az Égipóráz »


Saturnus Informatikai Kft.
1173 Budapest,
Egészségház utca 10.

Tel: 06-1-720-5134
Email: info@saturnusinformatika.huVendégek: 2

Összes egyedi látogató: 50551