GPS szoftverek » GPS szoftverek

Follow-Us szoftver PDA-ra (Megújult!)

Leírás

Follow–Us
A Follow-Us program arra szolgál, hogy a GPS-es, telefonos PDA-kat a helymeghatározás, a nyomkövetés és a távfelügyelet eszközévé tegye. A Follow-Us szoftverrel felkészített PDA-k segítségével, emberek kölcsönösen meghatározhatják, és térképes formában megtekinthetik egymás helyét, legyenek bárhol a világban.
Két legyet egy csapásra!
A Follow-Us program egyszerre teszi a GPS-es helymeghatározóval és mobiltelefonnal rendelkező PDA-kat jeladókká és egyben a hasonló képességekkel rendelkező GPS-es személyi- és autós jeladók térképes megfigyelését ellátni képes távfelügyeleti eszközzé.
Miért költené pénzét drága és együgyű helymeghatározókra, mikor a kezében van a komplex és intelligens megoldás.
Helyezze a Follow-Us programot tartalmazó SD kártyáját a PDA-jába és máris megnyílik Ön előtt a biztonság világa! Térképen élőben láthatja, hogy hol vannak, milyen sebességgel- és merre haladnak szerettei.
Vice-Versa
Fontos tudni, hogy nemcsak Ön láthatja, hogy merre járnak szerettei, de alkalmasint, Ők is láthatják Önt.
A programnak ez az egyedülálló képessége, a törődésnek és figyelmességnek egy eddig még soha nem tapasztalt különleges lehetőségét kínálja Önnek és családjának.
Személyi nyomkövetés
A személyi nyomkövetőt alapvetően az intelligenciája különbözteti meg hagyományos társaitól.
Az intelligenciája biztosítja azt, hogy a tulajdonosa mindig a számára legmegfelelőbb üzemmódba állítsa és a lehető legjobban kihasználja annak multifunkcionalitást.
Nem játék ez gyermek!
Bár a Follow-Us érdekes játéknak is felfogható, sőt minden bizonnyal sokan arra is használják majd, de ne feledje egy nagyon fontos képességét, az SOS funkcióját. Önnek elég megnyomni egy gombot a PDA-ján és azonnali SOS jelzés megy SMS-ben, minden egyes, előre beregisztrált személynek a mobiljára és egy internetes web szerver adatbázisába. Az SOS SMS tartalmazza a küldőjének azonosítóit és tartózkodásának helyét. A bejövő SOS jelzéseket a Follow-Us a legmagasabb prioritással kezeli és azonnal riasztja annak tulajdonosát, aki akár azonnal térképen is megtekintheti, hogy kitől és honnan jött a segélykérés.
Rendszer követelmények
GPS képességekkel rendelkező PDA telefon és Windows Mobile 5.0 op. Rendszer, vagy jobb.
Személyiségi jogok védelme
A Follow-Us programnak jelszavakkal szelektíven védett, erős biztonsági rendszere van.
Csak azoknak engedi az eszköz a pozíció adatainak a lekérdezését, akik a Tulajdonos által a Follow-Us telefonkönyvébe előzetesen regisztrálásra kerültek, és még azon belül is csak azoknak, akiknek a Tulajdonos által aktuálisan engedélyezve vannak.
A Follow-Us program, másolás ellen védett. Azon és csak azon a PDA-n képes működni, amelybe a gyárilag kibocsátott SD kártyát behelyezték.

9 990 Ft
(Bruttó)
* Az itt található információk a Egiporaz.hu és gyártó által megadott adatok. A Egiporaz.hu és gyártó a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!2011
09/29
Ellopták az autójukat - Tények riport »
2011
02/07
Saturnus felajánlás a Családőr Egyesület részére »
2010
12/13
Eltünt, de megkerült... »
2010
12/02
Karácsonyi akciónk folytatódik »
2010
11/12
Megújul az Égipóráz »


Saturnus Informatikai Kft.
1173 Budapest,
Egészségház utca 10.

Tel: 06-1-720-5134
Email: info@saturnusinformatika.huVendégek: 1

Összes egyedi látogató: 50309