Saturnus felajánlás a Családőr Egyesület részére (2011-02-07)

Saturnus felajánlás a Családőr Egyesület részére
Bizonyára sokan látták az egyik kereskedelmi csatorna riportját Gyula – a pesti terminátor, avagy az igazi „több mint testőr címmel. Ebben a műsorban Balázs Gyulát a Családőr Egyesület alapítóját és lelkét ismerhették meg a nézők.
Az egyesület fő célja a családon belüli erőszak áldozatainak fizikai védelme ,a tettlegesség törvényes keretek közötti megakadályozása,lelki és jogi tanácsadás, a segítségre szorulók számára egy normális és erőszakmentes életvitel kialakításához szükséges lehetőség megteremtése. Gyula és csapata a sokszor életveszélyben,testi és lelki terrorban élő, de onnan menekülni akaró személyeknek segít a menekülésben és annak kövekezményeinek kivédésén.Pl:válás után a zaklatás megakadályozása, gyermekláthatáskor a gyermek biztonságának megteremtése, a konkrét fizikai tettlegesség megakadályozása.
A mai erőszakos világban egyre nagyobb szükség van az olyan kézzel fogható segítségre amit a Családőr Egyesület tud nyújtani a rászoruló emberek és gyermekeik számára nemre,korra és etnikumra való tekintet nélkül.
A Saturnus Kft. ügyvezetője Ladányi Gyula a riportot látva, szinte azonnal megkereste és felvette a kapcsolatot a Családőr Egyesülettel és munkájának segítésére felajánlott egy SAT-26 típusú személyi nyomkövető és segélyhívó telefont, mellyel a rászorulok egy gombnyomással kérhetik Balász Gyula segítségét, bárhol is vannak éppen. A készülék segélyhívás mellett, aktuális pozícióját is elküldi SMS-ben.
A készülék átadására 2011.február 3-án a Saturnus Kft. telephelyén került sor.
Balázs Gyuláról készült riport az alábbi linken érhető el.2011
09/29
Ellopták az autójukat - Tények riport »
2011
02/07
Saturnus felajánlás a Családőr Egyesület részére »
2010
12/13
Eltünt, de megkerült... »
2010
12/02
Karácsonyi akciónk folytatódik »
2010
11/12
Megújul az Égipóráz »


Saturnus Informatikai Kft.
1173 Budapest,
Egészségház utca 10.

Tel: 06-1-720-5134
Email: info@saturnusinformatika.huVendégek: 2

Összes egyedi látogató: 50309