Eltünt, de megkerült... (2010-12-13)

Ha kutyád vagy macskád elkóborolna, az még nem jelenti azt, hogy soha többé nem láthatjátok egymást újra. GPS-nyomkövető segítségével nagy eséllyel megtalálod elveszett kedvencedet.
Sajnos sok állattal előfordul, hogy elkóborol, és talán soha nem kerül haza többé. Ez azonban a modern technológia segítségével ma már kiküszöbölhető. A modern kis méretű GPS nyomkövetők segítségével tehetsz annak érdekében, hogy kedvenceddel ne forduljon elő ilyen.
GPS a nyakörvön
Egy egyszerű módja annak, hogy a technológia segítségével követni tudd kutyádat, macskádat, az, ha a nyakörvre rögzíthető GPS nyomkövetőt vásárolsz számára. A technika fejlődésével elérhetővé vált az elektronikai eszközök miniatürizálása, így ma már egy ilyen kis készülék nem nagyobb, mint egy gyufás skatulya és nem is sokkal nehezebb. Ma már egyre kedvezőbb áron elérhetőek ilyen eszközök és segítségükkel mindig tudhatod hol van, merre jár kedvenc háziállatod.
Mindegyik egység tartalmaz egy GPS-vevőt és egy GSM modemet.
Egyes GPS egységekkel csak hívnod kell egy telefonszámot vagy küldened egy smst-t, és automatikusan kapsz egy üzenetet a telefonodra a kívánt információval.
Ha egy ilyen eszközt használsz, nagy esélye van annak, hogy ha négylábú társad mégis elkóborolna, hamarosan újra viszontlátjátok egymást.
Forrás: Háziállat Magazin
 
Ha szeretnél többet megtudni a kutyás, macskás GPS-es nyomkövetőkről, típusokról, árakról, kattints ide.2011
09/29
Ellopták az autójukat - Tények riport »
2011
02/07
Saturnus felajánlás a Családőr Egyesület részére »
2010
12/13
Eltünt, de megkerült... »
2010
12/02
Karácsonyi akciónk folytatódik »
2010
11/12
Megújul az Égipóráz »


Saturnus Informatikai Kft.
1173 Budapest,
Egészségház utca 10.

Tel: 06-1-720-5134
Email: info@saturnusinformatika.huVendégek: 2

Összes egyedi látogató: 50309